Bine ați venit pe Raluca Haidu Online, site dedicat talentatei gimnaste Raluca Haidu!

Raluca este medaliată cu bronz la bârnă și cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și recent medaliată cu bronz individual la Grand Prix-ul de la Glasgow din mai 2011. Raluca a făcut parte din echipa ce a reprezentat România la Campionatele Mondiale de la Rotterdam 2010, ea clasându-se pe locul 4 cu echipa și pe 9 la individual.

Probabil că o recunoașteți din documentarul realizat în 2004, "Secretele Devei", unde Pitic era unul dintre personajele principale.

Navigând pe acest site puteţi afla mai multe despre Raluca!

Cupa Mondială de la Doha

În perioada 28-30 martie 2012 va avea loc a cincea ediție a Cupei Mondiale desfășurate la Doha - Quatar, competiție unde vom avea ocazia să le vedem în sfârșit în acțiune pe Gabriela Drăgoi, Raluca Haidu și Daniela Andrei. smile


Gabriela va concura la bârnă și paralele, Raluca la sol iar Dana la paralele, bârnă și sol.Va fi o ocazie bună de verificare pentru ele deoarece Jocurile Olimpice se apropie cu pași repezi iar fetele au nevoie de experiență în condiții de concurs, trebuie să învețe să facă față presiunii pentru a putea evolua la capacitate maximă în iulie la Londra.


La masculin România va fi reprezentată de către Vlad Cotuna, Cristian Bățagă și Ovidiu Buidoșo.Lista completă de participanți


Situl competiției
Postat în 28 februarie 2012
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net