Bine ați venit pe Raluca Haidu Online, site dedicat talentatei gimnaste Raluca Haidu!

Raluca este medaliată cu bronz la bârnă și cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și recent medaliată cu bronz individual la Grand Prix-ul de la Glasgow din mai 2011. Raluca a făcut parte din echipa ce a reprezentat România la Campionatele Mondiale de la Rotterdam 2010, ea clasându-se pe locul 4 cu echipa și pe 9 la individual.

Probabil că o recunoașteți din documentarul realizat în 2004, "Secretele Devei", unde Pitic era unul dintre personajele principale.

Navigând pe acest site puteţi afla mai multe despre Raluca!

Raluca și Cristian au câștigat la Brno!!!

FOTO:http://gymnastika.sokolbrno1.czSâmbătă, 28 mai, a avut loc la Brno concursul pe perechi de care vă ziceam săptămâna trecută, concurs pe care România l-a câștigat pentru prima oară în 2002 prin Andreea Răducan și Marian Drăgulescu și din nou ieri prin Raluca Haidu și Cristian Bățagă.
Concursul s-a desfășurat în 3 runde, după fiecare rundă rămânând tot mai puține echipe în concurs.


În prima rundă Raluca a concurat la paralele și sol, obținând 13.400 (D 5.7) respectiv 14.050 (5.3) iar Cristian a ales solul și inelele, pentru un scor de 14.400 (D 5.7) respectiv 13.600 (D 5.7), împreună totalizând 55.450 de puncte și calificându-se de pe primul loc.


În cea de-a doua rundă au mai rămas doar opt perechi, fiecare concurent trebuind să-și aleagă un alt aparat la care să concureze pentru a putea accede în runda finală, unde se întrec numai cele mai bune 4 perechi. Astfel, Pitic a ales să concureze la bârnă unde a fost notată cu 13.650 (D 5.8) iar Cristian la cal cu mânere - 13.800 (D 5.8). Scorul total de 27.450 i-a trimis în finală de pe poziția a doua, în urma perechii din Cehia, Kristýna Pálešová și Martin Konečný însă în finală au reușit să-și valorifice șansa și să câștige.


În finală concursul a început de la zero, fiecare concurent putându-și alege un singur aparat la care este cel mai bun. Pitic a riscat puțin alegându-și bârna, aparat la care a ratat în runda a doua însă în finală i-a ieșit și a obținut 14.500 (D 5.9), cu aproape un punct mai mult. Cristian a ales săriturile, obținând astfel cea mai mare notă din concurs, 15.500 pentru prima săritură de dificultate 6.2; pentru a doua săritură a optat pentru ceva mai ușor, de dificultate 5.4 și a luat 14.800, media de 15.100 fiind suficientă pentru a plasa echipa pe primul loc, cu o diferență de mai mult de jumătate de punct față de următoarea echipă clasată.


Clasamentul final îl puteți vedea mai jos:

Aici găsiți și lista completă de rezultate.
Postat în 30 mai 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net