Bine ați venit pe Raluca Haidu Online, site dedicat talentatei gimnaste Raluca Haidu!

Raluca este medaliată cu bronz la bârnă și cu echipa la Campionatele Europene din 2010 și recent medaliată cu bronz individual la Grand Prix-ul de la Glasgow din mai 2011. Raluca a făcut parte din echipa ce a reprezentat România la Campionatele Mondiale de la Rotterdam 2010, ea clasându-se pe locul 4 cu echipa și pe 9 la individual.

Probabil că o recunoașteți din documentarul realizat în 2004, "Secretele Devei", unde Pitic era unul dintre personajele principale.

Navigând pe acest site puteţi afla mai multe despre Raluca!

Fetele, pe primul loc la ultimul concurs de verificare înainte de CM


Echipa feminină de gimnastică a României s-a clasat pe locul I la ultimul concurs de verificare înaintea CM din Olanda, desfăşurat la Schaffhausen (Elveţia), în timp ce echipa masculină s-a clasat pe locul trei.

"A fost un concurs amical, după care nu putem trage încă multe concluzii. Cu toate acestea, voi remarca faptul că fetele au mai câştigat la capitolele abilitate şi amploare, şi mă refer cu deosebire la Ana Porgras, Diana Chelaru şi Sandra Izbaşa. În acelaşi timp, trebuie să constat că, deşi nu au fost rateuri, lucrurile nu sunt încă roze. Oricum, notele de aici pot constitui un reper, dar nu chiar unul semnificativ. Important este, de asemenea, că fetele au terminat concursul în deplină stare de sănătate, şi că, în general, ne-am mai lamurit pe unde se mai poate face câte ceva. Ştim foarte bine că la Campionatele Mondiale de la Rotterdam va fi cu totul altceva", a declarat la final antrenorul lotului olimpic feminin, Octavian Bellu.

România a acumulat un punctaj total de 229.95 puncte, la concursul de la Schaffhausen, la care au mai participat echipele Germaniei (214.40 puncte) şi Elveţiei (210.30).

La individual-compus, podiumul a fost ocupat, în ordine, de Ana Porgras (58.60 puncte), Raluca Haidu (VT 13.90 D 5.0; UB 14.40 D 5.6; BB 15.05 D 6.1; FX 14.05 D 5.4; Total: 57.40) şi Diana Chelaru (57.05).

Sursa: Prosport

Evolutiile Ralucai:

Postat în 23 mai 2011
Nume:
E-mail: (optional)
Zâmbet: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Control de Spam: Pentru a confirma că nu eşti un spammer, scrie "hello" în secţiunea de mai jos (fără ghilimele).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsCondiții de Utilizare / Webmaster: Monagym / Găzduit de către: Hermon.net