Welcome to Raluca Haidu Online, dedicated to the talented Romanian Artistic Gymnast Raluca!

Raluca is the Bronze Medallist on the beam and with her team at the 2010 European Championship. She also won the Bronze in the All Around at the 2011 Glasgow Greand Prix. Raluca competed with her team at the 2010 World Championship, finishing in 4'th place and in 9'th place in the All Around.

You may also recognize her from the 2004 documentary "Secret of Deva", where "Pitic" was one of the main characters in.

Check around this website to learn more about Raluca!

Fetele, pe primul loc la ultimul concurs de verificare înainte de CM


Echipa feminină de gimnastică a României s-a clasat pe locul I la ultimul concurs de verificare înaintea CM din Olanda, desfăşurat la Schaffhausen (Elveţia), în timp ce echipa masculină s-a clasat pe locul trei.

"A fost un concurs amical, după care nu putem trage încă multe concluzii. Cu toate acestea, voi remarca faptul că fetele au mai câştigat la capitolele abilitate şi amploare, şi mă refer cu deosebire la Ana Porgras, Diana Chelaru şi Sandra Izbaşa. În acelaşi timp, trebuie să constat că, deşi nu au fost rateuri, lucrurile nu sunt încă roze. Oricum, notele de aici pot constitui un reper, dar nu chiar unul semnificativ. Important este, de asemenea, că fetele au terminat concursul în deplină stare de sănătate, şi că, în general, ne-am mai lamurit pe unde se mai poate face câte ceva. Ştim foarte bine că la Campionatele Mondiale de la Rotterdam va fi cu totul altceva", a declarat la final antrenorul lotului olimpic feminin, Octavian Bellu.

România a acumulat un punctaj total de 229.95 puncte, la concursul de la Schaffhausen, la care au mai participat echipele Germaniei (214.40 puncte) şi Elveţiei (210.30).

La individual-compus, podiumul a fost ocupat, în ordine, de Ana Porgras (58.60 puncte), Raluca Haidu (VT 13.90 D 5.0; UB 14.40 D 5.6; BB 15.05 D 6.1; FX 14.05 D 5.4; Total: 57.40) şi Diana Chelaru (57.05).

Sursa: Prosport

Evolutiile Ralucai:

Posted on May 23 2011
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

Spam Control: To confirm you are not a spammer, please write "hello" in the box below (without the quotes).

Content Management Powered by UTF-8 CuteNewsTerms of Use / Webmaster: Monagym / Hosted By: Hermon.net